ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. (Εναλλακτικός τίτλος.. Ποιος δουλεύει ποιόν:)

   Εν αντιθέσει με την επηρεασμένη από τη γκρίζα  νεοφιλελεύθερη προπαγάνδα των ΜΜΕ κοινή γνώμη, η χώρα όχι μόνο δεν παραπαίειαλλά επιτέλους έχουν μπει οι βάσεις και τα θεμέλια για την εγκαθίδρυση τουΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ στον ταλαιπωρημένο από ξένες παρεμβάσεις τόπο μας, αλλά και τημεταλαμπάδευση του στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Η σημερινή κυβέρνηση μεμεθοδευμένα και σταθερά βήματα όχι μόνο ανακάλυψε τον τέταρτο δρόμο προς  το σοσιαλισμό, αλλά έχει φέρει  όλη την αριστερά –και πρωτίστως το ΚΚΕ -σε έναμεγάλο αδιέξοδο, μιας και το χρονικό διάστημα που κατάφερε αναίμακτα -και χωρίςτην εφαρμογή της παραδοσιακής τροτσκιστικής αντίληψης περί  ρήξεων- να βάλει τη χώρα σε σοσιαλιστικόδρόμο, αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτική καινοτομία του τελευταίου αιώνα. Μέσα σεδύο μόλις χρόνια κατάφερε:
Νααπαλλάξει τους προλετάριους πολίτες της χώρας από τη μισθωτή σκλαβιά. Ήδη πάνω από200.000 προλετάριοι στον κατάπτυστο ιδιωτικό τομέα των πλουτοκρατώναπολαμβάνουν το δικαίωμα στην ελευθερία παίρνοντας μάλιστα και επίδομα της τάξηςτων 480 ευρώ.Ναεπιφέρει καίριο πλήγμα μέσω αυτής της απελευθέρωσης στην παραγωγικότητα τωνπλουτοκρατών που έντρομοι είναι έτοιμοι να απελευθερώσουν ακόμα περισσότερους.
Νααπελευθερώσει τον πυρήνα της εργατικής τάξης (οικοδόμους και αγρότες) χτυπώνταςτο πρόβλημα της εργασιακής δουλείας στη ρίζα του. Η οικοδομική δραστηριότητα καιη αγροτική παραγωγή που τόσα χρόνια αποτελούσαν το θερμοκήπιο  δημιουργίας των νεοαστών μέσω του πλουτισμούεργολάβων και μεσαζόντων που εκμεταλλεύονταν το λαϊκό μόχθο, είναι πλέον σε αποσάθρωση
Ναδιαλύσει τον αστικό ιστό των καταστηματαρχών που όχι μόνο πλούτιζαν απομυζώνταςτον εργατικό πλούτο, αλλά και εισήγαγαν στην αγορά καπιταλιστικά αγαθάαποχαύνωσης και πλαστής ευμάρειας, δίνοντας καίριο πλήγμα στον επιβαλλόμενο απόξένα κέντρα ιμπεριαλιστικό καταναλωτισμό
Ναπερικόψει προς το παρόν τις παροχές στο δημόσιο τομέα μιας και έρευνες τουΙΣΤΑΜΕ κατέδειξαν πως όχι μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι επιρρεπής στονδυτικότροπο καταναλωτισμό, αλλά αποτελούν και τον κύριο πελάτη των αιμοσταγώντραπεζιτών.
Ναεπιφέρει κοινωνική δικαιοσύνη μέσω της κρατικοποίησης της ακίνητης περιουσίας.Με τα συνεχή μέτρα επιβολής φόρου στα ακίνητα όχι μόνο χτυπάει τους έχοντες στοκαπιταλιστικό όνειρο απόκτησης κατοικίας τη στιγμή που ο λαϊκός κόσμος μοχθείγια να πληρώσει το νοίκι, αλλά και μέσω των επερχόμενων κατασχέσεων τα ακίνηταθα περιέλθουν στο κράτος.
Νααποσαθρώσει το τραπεζικό σύστημα που απομυζά τον εργατικό αποταμιευτικό μόχθοπου όχι μόνο απειλείτε με  λουκέτο, αλλάυπό την πολιτική μιας υποτιθέμενης ελεγχόμενης χρεοκοπίας να περάσει όλο τοτραπεζικό σύστημα στα χέρια του κράτους.
Ναπροστατεύσει τη νεολαία από το δηλητήριο των αντιδημοκρατικών ιδεολογιών. Μέσω τηςκατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου και με δεδομένο πως μόνο ο σοσιαλισμόςπροωθεί τη δημοκρατία, η ελληνική νεολαία δεν θα υπόκειται σε αντιδημοκρατικήπροπαγάνδα.
Ναδιώξει τους πλουτοκράτες και τις επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό και τα γεμάταεργατικό αίμα χρήματα τους να μην λιπαίνουν την ελληνική οικονομία.
– Κατάφερεεκμεταλλευόμενη την ευκαιρία της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και τουελληνικού ρόλου σε αυτή, με το πρόσχημα της διάσωσης να ωθήσει τη δεξιά στηνυιοθέτηση προγραμματικών σοσιαλιστικών μέτρων που μόνο σε λεπτομέρειες επιφανειακούχαρακτήρα διαφέρουν από την εφαρμοθείσα πολιτική για να μην εξαφανισθεί από τονπολιτικό χάρτη. Με αποτέλεσμα, ακόμα και αν τα ξένα ιμπεριαλιστικά συμφέροντακαταφέρουν να υπνωτίσουν το προλεταριάτο και αποδοκιμάσει την κυβερνητικήπολιτική-κάτι απευκταίο αλλά όχι απίθανο , ο δρόμος προς το σοσιαλισμό ναμείνει απαράκαμπτος.
– Τέλος–αν και θα μπορούσαμε να αναφέρουμε αναρίθμητα παραδείγματα της κοσμογονικήςσοσιαλιστικής μεταρρύθμισης που συντελείτε- η Ελληνική κυβέρνηση με τον πρόεδροτης σοσιαλιστικής διεθνούς να ηγείται της  προσπάθειας, έθεσε τις βάσεις διάλυσης τουκαπιταλιστικού συστήματος σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή επικράτεια. Με μεθοδευμένεςκινήσεις όχι μόνο κατάφερε να κλονίσει το οικοδόμημα της ευρωπαϊκής ένωσης τωνπλουτοκρατών, όχι μόνο να δώσει μια γροθιά στο συντεχνιακό τραπεζικό σύστημα τηςΕυρώπης που απειλείτε με χρεοκοπία μιας και τα σοσιαλιστικά ελληνικά ομόλογα  απειλούν με τη λογική του ντόμινο ναταυτιστούν με τα αντίστοιχα τον ποπολαρικών ομολόγων των χωρών του νότου, αλλάνα καταδείξει έντεχνα μέσω της ελληνικής κρίσης πως ο καπιταλισμός είναι ένας αδύναμοςγίγαντας με πήλινα πόδια κάνοντας μια νέα Οκτωβριανή επανάσταση.
Γιατί αν δεν το πάρουμε στο καλαμπούρι δεν θατη βγάλουμε… Κι αφού μας δουλεύουν, ας τους απαντάμε με το ίδιο νόμισμα..Σωστάσύντροφε Μπένυ? 
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s